Spa's

Spa's

We zijn anders en daarom zijn onze spa's uitzonderlijk. USSPA is een familiebedrijf waarvan het management van generatie op generatie gaat, van vader op dochter. De waarden die we vasthouden, blijven daarom ongewijzigd. Wij zijn een exclusieve Tsjechische spa's-fabrikant, pionier op het gebied van hydrotherapie. Onze kernwaarden zijn de kwaliteit en perfectie van diensten.

Een bezoek aan onze gebouwen zal voldoende zijn om te begrijpen dat onze woorden geen toespraken in de lucht zijn. We zullen u graag verwelkomen.

Spa's

Subcategorieën

  • Privaat spa's
    <table class="table"> <tbody> <tr> <td style="border: 0px;"> <p>Ontspanning elke dag. Aangename sensaties tijdens massages en een wellnesscentrum speciaal voor jou. De mogelijkheid om een pauze te nemen en een duik te nemen. In de ochtend om de dag en de avond te beginnen om te ontspannen en te ontspannen. <strong>Dit alles is binnen handbereik.</strong> Modellen met hydrotherapie sets helpen je ook te herstellen na geweldige sportinspanningen.</p> <p>Het <strong>uitzonderlijke ontwerp</strong> en de <strong>geavanceerde</strong> technologieën van onze spa's garanderen kwaliteit, gebruiksveiligheid en lage gebruikskosten.</p> </td> </tr> </tbody> </table>
  • Zwem spa's
    <table class="table"> <tbody> <tr> <td style="border: 0px;"> <p>Het is <strong>een ongewoon zwembad</strong> dat zijn plaats zowel binnen als buiten vindt. Het is ontworpen om het hele jaar door te zwemmen, ongeacht het weer buiten. De temperatuur van het water kan worden aangepast om een verfrissend gevoel te bieden tijdens de zomer of luxueuze warmte in de winter. Een sterke tegenstroom en handgrepen voor aqua-aerobics maken deze zwem spa tot een onmisbare partner <strong>voor uw fysieke conditie</strong>.</p> <p>Geschikt voor het hele gezin. Toegang tot het zwembad is toegestaan met comfortabele stappen die het gemakkelijk maken om de spa te gebruiken, zelfs voor uw kinderen.</p> </td> </tr> </tbody> </table>
  • Praktische accessoires
    <table class="table"> <tbody> <tr> <td style="border: 0px;"> <p>En als u <strong>iets meer</strong> aanbiedt? Een zeer zachte badjas, een elegante handdoek, praktische en onbreekbare glazen, dit zijn allemaal voorwerpen die het comfort van het gebruik van uw spa zullen vergroten en u zullen laten genieten van een nog heilzamere ontspanning. Zoveel objecten als je koste wat kost nodig hebt.</p> </td> </tr> </tbody> </table>
  • Water onderhoud

Er zijn 87 producten.

Item 1-12 van 87 in totaal item(s)

Actieve filters

Een grote ruimte en een maximum aan massageposities. Ontspanning en therapie voor maximaal 7 personen. Heb je een groot gezin? Vind je het leuk om te ontspannen met je vrienden? Dus Columba iN is het model dat het beste bij jouw levensstijl past. Hij heeft ruimte nodig. Als u er een heeft, aarzel dan niet om het te gebruiken om deze spa te installeren. Hij zal het vanaf het eerste moment aan u teruggeven. Hij weet je te verwennen.

USSPA | privat - Columba iN

Een cirkelvormig plan en een ergonomisch gevormd interieur. Een wereldberoemde spa. De gebruikelijke enkele stoelen worden vervangen door vier comfortabele stoelen en een fauteuil. Perfect gebruik van de ruimte. Heb je jonge kinderen? Orion iN denkt na over het comfort en de ontspanning van iedereen. De hydrolytische geiser Volcano Jet zal indruk op u maken.

USSPA | privat - Orion iN

Een nieuw model met een buitengewoon interieurontwerp. Deze nieuwe opstelling van ligstoelen is voorbestemd voor prachtige momenten van ontspanning voor twee. Merk ook op dat Maagd iN voldoende ruimte biedt voor het hele gezin. Naast de twee ligbedden biedt het ook een diepe en populaire stoel in twee versies en met twee verschillende massagesets; bank met XComplex iN massage en plaats ideaal ontworpen om het voorste gedeelte van de dijen te masseren dat u vooral zult genieten na uw favoriete joggen, maar niet alleen. Maximaal vijf personen kunnen uitrusten of gewoon een goede tijd hebben in deze royale ruimte. Virgo iN is een ideale spa voor het gezin.

USSPA | privat - Virgo iN

Een ideaal ontwerp voor plaatsing in de hoek van een kamer of terras. Een doordachte ergonomie en comfort voor een gezin of een groep van vijf leden. Het Taurus iN model eert zijn naam. Kwaliteit, betrouwbaarheid en gevoel van een krachtige garantie voor gezinsontspanning en comfort. De interieurindeling zal u boeien. Twee langwerpige zitplaatsen en de mogelijkheid om te genieten van een massage van de voorste dijen zullen u overtuigen dat Taurus iN de spa voor u is.

USSPA | privat - Taurus iN

Een grote ruimte voor twee personen. Een effectief antwoord op de veeleisende levensstijl van onze tijd en het verlangen naar rust. Een Turkse massage bevrijdt je lichaam en je gedachten na een moeilijke dag. De verlengde plaatsen worden aangevuld met een extra plaats. Draco iN is daarom de ideale partner voor gezinnen met drie leden.

USSPA | privat - Draco iN

Hij zal je sympathie winnen. Ben je vrijgezel? Woon je samen? Geniet van ontspannende momenten in een kleine spa buiten, maar zeer ruim van binnen. Twee langwerpige stoelen wachten op u om aan al uw wensen te voldoen. Geef jezelf elke dag echte ontspanning. Alleen, twee ...

Lyra iN heeft de prestigieuze internationale prijs RED DOT 2016 gewonnen.

USSPA | privat - Lyra iN

De middelgrote spa biedt elke dag voldoende ruimte voor gezinsontspanning. Aston biedt vier verschillende posities met sets van roestvrij stalen jets voor complexe massages. De intensiteit kan continu worden geregeld door de centrale bediening van het TurboBoost systeem. Het uitgebreide ontwerp van deze spa omvat veiligheidsdetails zoals oprijplaten en antislip vloeroppervlak.

USSPA | privat - Aston

Tijdloos design, strakke lijnen en perfecte elegantie. Een mooi element van uw buitenkant of uw interieur met voldoende ruimte. Zwem wat de beschikbare ruimte en tijd is. Ontspanning en volledige vorm. De sterke tegenstroom, afstandsbediening en verlichting maken dit zwembad een plaats die u zult prijzen.

USSPA | swim - Swim Spa XL

Een perfecte combinatie van spa en zwembad met modern design. Ruimte om te zwemmen en te ontspannen. Aangenaam warm water om het hele jaar door te zwemmen in de buitenlucht. Ontdek de sfeer van baden wanneer het buiten vriest. Je zult houden van.

USSPA | swim - Swim Spa M