Pergola's

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Ontdek een nieuwe manier van buiten leven

Knus cocoonen in je eigen tuin of terras? Met de Pergola SO! creëer je een woonkamer buiten. Op elk moment van de dag vertoef je er in alle rust en comfort.

Zo maak je van de Pergola SO! een zalige plek waar je de mooiste momenten beleeft met vrienden of familie.

Winsol | Pergola SO!

STRAK EN FUNCTIONEEL

De Win Cube is een architecturaal hoogstandje die je tuin tot één geheel maakt. Hij kan zowel vrijstaand als tegen de gevel worden gemonteerd. De Win Cube straalt door zijn prachtig design pure klasse uit. De terrasoverkapping is gemaakt van hoogwaardige aluminium onderdelen en is uitgerust met een horizontaal en verticaal doek.

Winsol | Win Cube

STIJLVOL EN BUDGETVRIENDELIJK

Ga op vakantie in je eigen huis. Met de Patiolina kan je thuis genieten net zoals je een terrasje bezoekt onder de tropische zon in het zuiden van Spanje.

Winsol | Patiolina

TIJDLOZE KLASSIEKER

Patiola terrasoverkappingen zijn robuuste constructies ontworpen voor een decennialange levensduur en een optimaal comfort, ook onder de meest onvriendelijke weersomstandigheden.  Het is geen toeval dat de ontelbare Horecazaken langs de Belgische kust al vele jaren hun klanten verwennen op terrassen uitgerust met een Patiola overkapping.

Winsol | Patiola

GROOTS EN VRIJSTAAND

Zomerse muziek op de achtergrond. Een ijskoud drankje bij de hand. Het gezelschap van je beste vrienden. Een zomerse zon. Dat zijn de vier succesfactoren voor het ideale tuinfeestje.. Tijdens het feesten kunnen de temperaturen echter snel oplopen, daarom is het noodzakelijk om het hoofd koel te houden en voor voldoende verfrissing te zorgen.

Winsol | Terrasol