Filteren op

Plaatsen

Plaatsen

Zitplaats

Zitplaats

Ligplaatsen

Ligplaatsen

Privaat spa's

Privaat spa's

Ontspanning elke dag. Aangename sensaties tijdens massages en een wellnesscentrum speciaal voor jou. De mogelijkheid om een pauze te nemen en een duik te nemen. In de ochtend om de dag en de avond te beginnen om te ontspannen en te ontspannen. Dit alles is binnen handbereik. Modellen met hydrotherapie sets helpen je ook te herstellen na geweldige sportinspanningen.

Het uitzonderlijke ontwerp en de geavanceerde technologieën van onze spa's garanderen kwaliteit, gebruiksveiligheid en lage gebruikskosten.

Privaat spa's

Subcategorieën

  • Kasten
    <table class="table"> <tbody> <tr> <td style="border: 0px;"> <p>De hoogwaardige, onderhoudsvrije houten kist is een aantrekkelijk onderdeel van uw spa. Langdurig, het is uitzonderlijk omdat het gemaakt is van Thermowood behandeld natuurlijk hout. Naast de esthetische kenmerken heeft <strong>Thermowood</strong> fundamentele voordelen. Deze milieuvriendelijke behandeling verhoogt de weerstand van het hout aanzienlijk. Het absorbeert minder vocht en is beter bestand tegen ongedierte en het weer. <strong>Zijn donkere kleur is typisch</strong>, maar hij verdwijnt onder invloed van UV.</p> </td> </tr> </tbody> </table>
  • Dekkingsliften
    <table class="table"> <tbody> <tr> <td style="border: 0px;"> <p>Het water in uw spa of zwem spa moet worden beschermd. Tegen mechanische verontreinigingen, tegen warmtelekken, maar ook tegen vocht. Isotherme dekking is opgenomen in de standaarduitrusting van spa's en zwem spa's, het is een <strong>essentiële</strong> uitrusting. Het zal handig zijn elke keer dat u uw spa niet gebruikt. Zijn belangrijkste rol is het verminderen van de energiebehoeften van uw spa.</p> <p>Om de verwerking van uw geïsoleerde afdekking te vereenvoudigen, bieden wij uiterst nuttige apparatuur: dekkingsliften. Kies degene die het beste bij u past.</p> </td> </tr> </tbody> </table>
  • Technische accessoires
  • Aromatherapie

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Een grote ruimte en een maximum aan massageposities. Ontspanning en therapie voor maximaal 7 personen. Heb je een groot gezin? Vind je het leuk om te ontspannen met je vrienden? Dus Columba iN is het model dat het beste bij jouw levensstijl past. Hij heeft ruimte nodig. Als u er een heeft, aarzel dan niet om het te gebruiken om deze spa te installeren. Hij zal het vanaf het eerste moment aan u teruggeven. Hij weet je te verwennen.

USSPA | privat - Columba iN

Een cirkelvormig plan en een ergonomisch gevormd interieur. Een wereldberoemde spa. De gebruikelijke enkele stoelen worden vervangen door vier comfortabele stoelen en een fauteuil. Perfect gebruik van de ruimte. Heb je jonge kinderen? Orion iN denkt na over het comfort en de ontspanning van iedereen. De hydrolytische geiser Volcano Jet zal indruk op u maken.

USSPA | privat - Orion iN

Een nieuw model met een buitengewoon interieurontwerp. Deze nieuwe opstelling van ligstoelen is voorbestemd voor prachtige momenten van ontspanning voor twee. Merk ook op dat Maagd iN voldoende ruimte biedt voor het hele gezin. Naast de twee ligbedden biedt het ook een diepe en populaire stoel in twee versies en met twee verschillende massagesets; bank met XComplex iN massage en plaats ideaal ontworpen om het voorste gedeelte van de dijen te masseren dat u vooral zult genieten na uw favoriete joggen, maar niet alleen. Maximaal vijf personen kunnen uitrusten of gewoon een goede tijd hebben in deze royale ruimte. Virgo iN is een ideale spa voor het gezin.

USSPA | privat - Virgo iN

Een ideaal ontwerp voor plaatsing in de hoek van een kamer of terras. Een doordachte ergonomie en comfort voor een gezin of een groep van vijf leden. Het Taurus iN model eert zijn naam. Kwaliteit, betrouwbaarheid en gevoel van een krachtige garantie voor gezinsontspanning en comfort. De interieurindeling zal u boeien. Twee langwerpige zitplaatsen en de mogelijkheid om te genieten van een massage van de voorste dijen zullen u overtuigen dat Taurus iN de spa voor u is.

USSPA | privat - Taurus iN

Een grote ruimte voor twee personen. Een effectief antwoord op de veeleisende levensstijl van onze tijd en het verlangen naar rust. Een Turkse massage bevrijdt je lichaam en je gedachten na een moeilijke dag. De verlengde plaatsen worden aangevuld met een extra plaats. Draco iN is daarom de ideale partner voor gezinnen met drie leden.

USSPA | privat - Draco iN

Hij zal je sympathie winnen. Ben je vrijgezel? Woon je samen? Geniet van ontspannende momenten in een kleine spa buiten, maar zeer ruim van binnen. Twee langwerpige stoelen wachten op u om aan al uw wensen te voldoen. Geef jezelf elke dag echte ontspanning. Alleen, twee ...

Lyra iN heeft de prestigieuze internationale prijs RED DOT 2016 gewonnen.

USSPA | privat - Lyra iN

De middelgrote spa biedt elke dag voldoende ruimte voor gezinsontspanning. Aston biedt vier verschillende posities met sets van roestvrij stalen jets voor complexe massages. De intensiteit kan continu worden geregeld door de centrale bediening van het TurboBoost systeem. Het uitgebreide ontwerp van deze spa omvat veiligheidsdetails zoals oprijplaten en antislip vloeroppervlak.

USSPA | privat - Aston