Filteren op

Plaatsen

Plaatsen

Zitplaats

Zitplaats

Ligplaatsen

Ligplaatsen

Zwem spa's

Zwem spa's

Het is een ongewoon zwembad dat zijn plaats zowel binnen als buiten vindt. Het is ontworpen om het hele jaar door te zwemmen, ongeacht het weer buiten. De temperatuur van het water kan worden aangepast om een verfrissend gevoel te bieden tijdens de zomer of luxueuze warmte in de winter. Een sterke tegenstroom en handgrepen voor aqua-aerobics maken deze zwem spa tot een onmisbare partner voor uw fysieke conditie.

Geschikt voor het hele gezin. Toegang tot het zwembad is toegestaan met comfortabele stappen die het gemakkelijk maken om de spa te gebruiken, zelfs voor uw kinderen.

Zwem spa's

Subcategorieën

  • Kasten
    <table class="table"> <tbody> <tr> <td style="border: 0px;"> <p>De hoogwaardige, onderhoudsvrije houten kist is een aantrekkelijk onderdeel van uw zwem spa. Langdurig, het is uitzonderlijk omdat het gemaakt is van Thermowood behandeld natuurlijk hout. Naast de esthetische kenmerken heeft <strong>Thermowood</strong> fundamentele voordelen. Deze milieuvriendelijke behandeling verhoogt de weerstand van het hout aanzienlijk. Het absorbeert minder vocht en is beter bestand tegen ongedierte en het weer. <strong>Zijn donkere kleur is typisch</strong>, maar hij verdwijnt onder invloed van UV.</p> </td> </tr> </tbody> </table>
  • Dekkingsliften
    <table class="table"> <tbody> <tr> <td style="border: 0px;"> <p>Het water in uw spa of zwem spa moet worden beschermd. Tegen mechanische verontreinigingen, tegen warmtelekken, maar ook tegen vocht. Isotherme dekking is opgenomen in de standaarduitrusting van spa's en zwem spa's, het is een <strong>essentiële</strong> uitrusting. Het zal handig zijn elke keer dat u uw spa niet gebruikt. Zijn belangrijkste rol is het verminderen van de energiebehoeften van uw spa.</p> <p>Om de verwerking van uw geïsoleerde afdekking te vereenvoudigen, bieden wij uiterst nuttige apparatuur: dekkingsliften. Kies degene die het beste bij u past.</p> </td> </tr> </tbody> </table>
  • Technische accessoires
  • Aromatherapie

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Tijdloos design, strakke lijnen en perfecte elegantie. Een mooi element van uw buitenkant of uw interieur met voldoende ruimte. Zwem wat de beschikbare ruimte en tijd is. Ontspanning en volledige vorm. De sterke tegenstroom, afstandsbediening en verlichting maken dit zwembad een plaats die u zult prijzen.

USSPA | swim - Swim Spa XL

Een perfecte combinatie van spa en zwembad met modern design. Ruimte om te zwemmen en te ontspannen. Aangenaam warm water om het hele jaar door te zwemmen in de buitenlucht. Ontdek de sfeer van baden wanneer het buiten vriest. Je zult houden van.

USSPA | swim - Swim Spa M

Een jacuzzi die uw Swim Spa aanvult. Een identiek ontwerp, een prachtige uitrusting van massagestraalpijpen, een prachtig interieur. Ontspan na je sportieve prestaties en trakteer jezelf op een beetje ontspanning op een steenworp afstand van je zwembad. Onze Swim Spa en onze Combi Spa iN zijn voor elkaar gemaakt. Samen bereiken ze perfectie.

USSPA | swim - Combi Spa iN