Dekkingsliften

Dekkingsliften

Het water in uw spa of zwem spa moet worden beschermd. Tegen mechanische verontreinigingen, tegen warmtelekken, maar ook tegen vocht. Isotherme dekking is opgenomen in de standaarduitrusting van spa's en zwem spa's, het is een essentiële uitrusting. Het zal handig zijn elke keer dat u uw spa niet gebruikt. Zijn belangrijkste rol is het verminderen van de energiebehoeften van uw spa.

Om de verwerking van uw geïsoleerde afdekking te vereenvoudigen, bieden wij uiterst nuttige apparatuur: dekkingsliften. Kies degene die het beste bij u past.

Dekkingsliften

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Een roestvrijstalen hefboom voor traditionele thermische dekens. De staaf vergemakkelijkt de manipulatie van de thermische deken tijdens het ontdekken en bedekken van de spa. Het vergemakkelijkt de plaatsing van de thermische deken opzij tijdens het gebruik van de spa.

USSPA | privat - Coverlift...

Een nieuw, door een octrooi beschermd mechanisme met een speciale afdekconstructie, maakt het mogelijk de spa met één hand te openen. Het concept van de mechanische kap maakt het gebruik van een spa in een meubel mogelijk, geïntegreerd of volledig geïntegreerd.

USSPA | privat -...