Dekkingsliften

Dekkingsliften

Het water in uw spa of zwem spa moet worden beschermd. Tegen mechanische verontreinigingen, tegen warmtelekken, maar ook tegen vocht. Isotherme dekking is opgenomen in de standaarduitrusting van spa's en zwem spa's, het is een essentiële uitrusting. Het zal handig zijn elke keer dat u uw spa niet gebruikt. Zijn belangrijkste rol is het verminderen van de energiebehoeften van uw spa.

Om de verwerking van uw geïsoleerde afdekking te vereenvoudigen, bieden wij uiterst nuttige apparatuur: dekkingsliften. Kies degene die het beste bij u past.

Dekkingsliften

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

De geautomatiseerde cover lifter is een baanbrekende innovatie zowel vanuit een esthetisch als een praktisch oogpunt. Dankzij ACS® is het mogelijk om de geïsoleerde kap met één druk op de knop te installeren of te verwijderen. Dit mechanisme maakt het ook mogelijk om kaften van nieuwe materialen te maken - van aantrekkelijk textiel tot gelakte vellen in de schaduw die voldoen aan de wensen van de klant.

USSPA | swim -...

De sterk reflecterende constructie van het liftmechanisme bevat krachtelementen. Dankzij hen vereist het gebruik van de deken geen fysieke inspanning. We bieden een geïsoleerde hoes in acht kunstleder-kleuren en aantrekkelijke combinaties van Linea-stoffen.

USSPA | swim -...